Millainen on maamme avaruusstrategia nyt?

Mitä voimme oppia fiktiivisistä tulevaisuudenkuvauksista?

Millaisia ajatuksia Ehrnrooth on esittänyt hyvinvointivaltion ja sosiaaliturvan tulevaisuudesta?

Millaisia odotuksia 1920- ja 1930-lukujen suomalaisilla oli tulevaisuudesta?

Kuka Hybris on?

Hybriksen toimituskunta

Josefina Sipinen, päätoimittaja

Olen sekä historiasta valmistunut filosofian maisteri että valtio-opin opinnot suorittanut yhteiskuntatieteiden maisteri. Nyt kirjoitan Tampereen yliopistossa valtio-opin alan väitöskirjaani, jossa tutkin maahan muuttaneiden poliittista osallistumista. Tutkimustyön vastapainoksi piirrän ja maalaan.

Emilia Kangasluoma, valokuvaaja

Olen historian oppiaineen kautta kuvajournalistiksi päätynyt valokuvaaja. Nautin uusiin paikkoihin pääsystä, ihmisiin tutustumisesta ja kokemuksien keräilystä. Vapaa-aikanani matkustelen ympäri maailmaa kameran kanssa ja ilman.

Jussi Lahtinen, toimituskunnan jäsen

Olen hyvinvointivaltion historiasta kiinnostunut filosofian maisteri. Nykyään työskentelen nuorison parissa opetus- ja ohjausalalla.

Emmi Liulia, toimituskunnan jäsen

Olen kirjallisuustieteilijä ja filosofian maisteri. Isona minusta tulee kustannustoimittaja tai kissamummo.

Raigo Megerild, toimituskunnan jäsen

Olen historiasta valmistunut filosofian maisteri. Kiinnostukseni kohteena on ollut erityisesti opetusala. Vapaa-ajalla harrastan kuorolaulua ja kesäisin palstaviljelyä.

Heikki Nurminen, verkkovastaava

Olen tekniikan kandidaatti ja työskentelen tietoturvan parissa. Vapaa-ajalla nautin elokuvista ja pyöräilystä.

Jukka Sappinen, toimituskunnan jäsen

Olen opintojeni loppusuoralle selviytynyt historian opiskelija Tampereen yliopistosta. Kiinnostukseni on suuntautunut lähinnä ajatusten ja aatteiden historiaan, mutta tiedetäänpä minun hairahtuneen myös museologian puolelle. Vapaa-ajallani istun pubivisoissa ja yritän ehtiä lukemaan mahdollisimman paljon kaikkea.

Teemu Siltanen, toimituskunnan jäsen

Käyntikortissani lukee viestintäkonsultti, vapaa-ajallani olen pöytälaatikkounelmoija. Koulutustaustaltani olen filosofian ja yhteiskuntatieteiden maisteri, pääaineeni olivat historia ja valtio-oppi Tampereen yliopistossa. Olen julkaissut yhden järjestöhistorian (2014) ja useamman artikkelin. Hyvät kirjat, elokuvat ja jaetut arjen hetket ovat elämän polttoainetta.

Matleena Sopanen, toimituskunnan jäsen

Olen jatko-opiskelija Tampereen yliopiston historian tohtoriohjelmassa. En koskaan kyllästy Ranskaan ja romaaneihin.

Juha Viinikainen, toimituskunnan jäsen

Olen poliittisen historian jatko-opiskelija sekä museotutkija. Töiden ohella ihmettelen maailman, yhteiskunnan ja elämän ilmiöitä myös vapaa-ajallani. Päähänpinttymänäni on jalkapallon pelailu aladivareissa ja ainaisena haaveenani päästä vaeltelemaan vuorille.Sivujen ulkoasu: Halko Design